Onze diensten

Iuria Eliza

Naast mijn professionele leven geniet ik ook van mijn familiale leven samen met Nico. In mijn vrije tijd lees en schilder ik graag. Je vindt een deel van mijn schilderwerk op mijn website. Yoga, wandelen in de natuur en mediteren staan verder bovenaan in mijn agenda.

je zit in een situatie en je wilt vooruit gaan. je weet niet of je iemand nodig hebt om jou te ONDERSTEUNEN of welke coaching je nodig hebt? wat is het beste voor jou?

Loopbaancoaching & jobcoaching

Beste jij, weet je niet meer of je goed bezig bent of niet? Ben je al een tijdje moe of prikkelbaar en beïnvloedt je gemoedstoestand ook jouw gedrag in de professionele sfeer en in je gezin? Zie je het allemaal even niet meer zitten? Heb je nog geen job of wil je van job veranderen?

Het is altijd goed om een keer langs te gaan bij een loopbaancoach. Dan kunnen we samen bekijken of je nog altijd goed bezig bent met jouw werk of je misschien nu het moment moet grijpen om nog te groeien in een andere richting.

Voor meer informatie klik hier.

Motivatiecoaching

Wil je graag iets bereiken? Lijkt het precies of in jouw leven nu alles wat moeilijk loopt op professioneel of familiale vlak? Wil je met iemand die in jou gelooft over dit idee/project/wens brainstormen? heb je het gevoel dat je vastzit en weet je niet meer wat je kan doen om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren? Heb je een luisterend oor nodig en iemand die je kan motiveren en inspireren?

In deze situatie raad ik een motivatiegesprek aan. Ik ben er voor jou.

talentcoaching

Je wilt graag meer weten over wat jouw talenten zijn. Ben je al goed bezig en wil je weten of je stappen zet in de juiste richting? Wat is jouw talentenprofiel? Kan je nog iets doen om jouw talenten ten volle te benutten? Kan je persoonlijkheid je iets vertellen over jouw potentieel en je aangeboren en natuurlijke talenten?

Bij deze vragen kan een talentcoachingsgesprek je zeker helpen.

Coaching VOOR HOGER OPGELEIDEN

Coaching is altijd maatwerk.

Weet je niet goed hoe je het moet aanpakken om weer werk te vinden?
Ben je op zoek naar meer authenticiteit en zingeving in je leven?
Wil je jouw talenten, intuïtie & competenties beter integreren in jouw functie?
Heb je een onzeker gevoel over je eigen kunnen, over jezelf, over je toekomst?
Worstel je met je emoties? Wil je iets veranderen in je leven?
Wil je een baan waar je echt blij van wordt? En je hebt professionele ondersteuning nodig? Ik ben er voor jou.

Via een persoonlijke en professionele benadering vertrek ik vanuit jou situatie. Samen met jou onderzoek ik welke gepaste opportuniteiten zijn er op de arbeidsmarkt en hoe je deze succesvol kan benutten.

persoonlijke ontwikkeling

Je bent al een tijdje bezig met jouw persoonlijk ontwikkeling. Je wilt jezelf beter leren kennen. Je wilt weten welke je positieve denkpatronen zijn maar ook je negatieve. Hoe komt het dat je jezelf soms saboteert? Wie ben je echt? Kan je je eigen leven bepalen en kiezen wat voor jou het beste is? Wat wil je? Kan je van jezelf houden zoals je nu bent en tevreden zijn? Je zelfkennis is je grootste bezit en is ook het begin van de wijsheid.

Indien je met deze diepe vragen bezig bent, dan kan ik jou ondersteunen in een persoonlijk ontwikkelingsgesprek.

Workshops en trainingen

Wil je je werknemers doen nadenken over de effecten van de communicatie en hun persoonlijk ontwikkeling? Ik geef al jaren workshops en trainingen met een positief resultaat zowel voor het bedrijf als voor werknemers. Ik ben gespecialiseerd in thema’s als:

  • Wie ben ik?
  • Ben ik de saboteur?
  • Personal branding
  • My jobtree
  • Mijn talenten en energiebronnen
  • Verbindende communicatie

Ik wil je bedanken voor de schitterende begeleiding doorheen dit toch niet zo gemakkelijke traject (ontslagen) … dit heeft me zowel praktisch (hoe begin je eraan?) als mentaal (hoe ga je ermee om?) zeer veel geholpen! Je hebt me dan ook zeer goed geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Ik ben ook terecht gekomen in een bedrijf met fantastische mensen en in een functie die me 100% op het lijf geschreven is.

Eric Biets, Sales Manager


Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan