Aanbod

Iuria Eliza

Naast mijn professionele leven geniet ik ook van mijn familiale leven samen met Nico. In mijn vrije tijd lees en schilder ik graag. Je vindt een deel van mijn schilderwerk op mijn website. Yoga, wandelen in de natuur en mediteren staan verder bovenaan in mijn agenda.

Je bent aan het twijfelen of een coach een meerwaarde voor jou kan betekenen… Wel, ik begrijp jou, je bent uniek en hebt je eigen ervaringen en talenten. Het goede nieuws is dat er mensen bestaan die geboren zijn om te coachen. Gelukkig ben ik één van die mensen. Dit is wat ik kan bieden:

Loopbaan- en jobcoaching

Mooie mens, voel je dat je in een stagnerende periode bent en dat je niet zoveel energie haalt uit je werk? Ben je al een tijdje moe of prikkelbaar en beïnvloedt je gemoedstoestand ook jouw gedrag in de professionele sfeer en in je gezin? Zie je het allemaal even niet meer zitten? Heb je nog geen job of wil je van job veranderen?

Als je met deze vragen zit, kunnen we veel voor elkaar betekenen. We gaan samen zien waar je blokkades zitten, zoals bijvoorbeeld mentale of emotionele, en dan nemen we deze onder de loep. Net zoals een huis heeft ons hoofd ook een poetsbeurt nodig. We gaan je overtuigingen bekijken en zien of ze nog altijd voor jou werken of het de moment is om andere te creëren. Dan pas kunnen we op je talenten en energiebronnen focussen. Zo brengen we meer kleur en passie in je leven.

Ondernemerschap – Business coaching

Heb je een schitterend idee en wil je je eigen zaak starten? Of twijfel je al jaren of je deze weg van ondernemerschap wilt bewandelen? Je weet niet of het realistisch is of met wie je dit best kan bespreken? Je zou graag met iemand brainstormen die ervaring heeft en die een professioneel advies kan geven.

Als je nog altijd met dit idee of deze droom zit, dan is het nu de moment om hem te onderzoeken. Bij zo’n vraag gaan we eerst zien of er voldoende ondernemingsvaardigheiden aanwezig zijn en gaan we nachecken of je talenten je daarin ondersteunen. Indien nodig zoeken we een gepaste opleiding. Als blijkt dat je profiel gepast is en je passie sterk aanwezig is, gaan we naar de tweede stap: de markt onderzoeken. Na deze stap gaan we aan de slag met je personal branding op basis van de gewenste doelgroep. Tot slot brainstoirmen we over de laatste stap: je klanten benaderen, hoe en waar.

Zo kan je je droom waarmaken!

Reconnection coaching

Soms ben je jezelf kwijt. Je wilt vooruitgaan maar je lijkt niet zoveel energie meer te hebben…en je hebt het gevoel dat er wat drempels zijn. Je zou graag meer genieten van het leven. Je vraag jezelf af hoe je meer kleur en passie in je leven kan brengen. Ook als het financieel goed gaat, krijg je het gevoel dat er iets ontbreekt, dat er meer moet zijn om te voelen en te ervaren in dit leven. Als je met deze bedenkingen zit, is de verbinding met jezelf, met je essentie even verbroken. Bij deze situatie gaan we terug leren om hier en nu aanwezig te zijn, om het verleden en de toekomstverwachtingen los te laten. We gaan stap voor stap leren om terug in verbinding te komen. We gaan leren naar je lichaam en naar je intuïtie te luisteren en deze gebruiken om vooruit te gaan naar een leven met meer passie, kleur en verbinding. Een leven waarin je voelt dat je ondersteund wordt en dat je jezelf kan en mag zijn.

Kindercoaching

Je bent een ouder of grootouder en je wilt je kinderen beter begrijpen en ondersteunen. Soms lijkt er een grote muur te zijn tussen jullie. Soms gedraagt jouw kind zich irriterend en afstandelijk. De feedback van de school is ook niet één van de beste. Je voelt dat je connectie je met kind verbroken is. Je doet veel inspanningen maar niets blijkt goed genoeg te zijn. Je houdt enorm veel van je kind maar soms is je geduld op. Je zou graag een ander perspectief horen en jezelf kunnen aanvaarden als ouder/grootouder. Je wilt een inspirerende ouder/grootouder zijn en meer skills leren om je kind harmonieus groot te brengen. Het is niet voor niets dat je kind jou heeft gekozen. Als je met deze gevoelens zit, dan is dat absoluut normaal. Wat zeer positief is, is dat je je parentingskills wilt uitbreiden en dat je een inspirerend rolmodel voor je kind wilt zijn. Bij de coachingssessies gaan wij samen op pad naar meer bewustzijn. Eerst gaan we na welke dromen je had als kind om er zeker van te zijn dat je ze niet op je kind gaat projecteren! Dan bekijken we jouw overtuigingen over wat het voor jou betekent om ouder te zijn. Bij de volgende stap bekijken we de uitdagingen die je ervaart als ouder/grootouder. Daarna is het de moment om je kind te leren kennen. Zo leer je zijn karakter, persoonlijkheid, talenten en wensen te horen. Daarna staat de verbinding tussen jou als ouder en je kind centraal. Wat hierbij een belangrijke rol speelt, is de veilige ruimte creëren waarin iedereen zichtzelf kan zijn en de aanvaarding van elkanders rol. Uiteindelijk kun je als ouders dan weer meer genieten van je kind, wat resulteert in een warme gezinssituatie.

Al enkele jaren werk ik samen met verschillende coaches met uiteenlopende expertises, mocht je behoefte hebben aan extra steun.


Ik wil je bedanken voor de schitterende begeleiding doorheen dit toch niet zo gemakkelijke traject (ontslagen) … dit heeft me zowel praktisch (hoe begin je eraan?) als mentaal (hoe ga je ermee om?) zeer veel geholpen! Je hebt me dan ook zeer goed geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Ik ben ook terecht gekomen in een bedrijf met fantastische mensen en in een functie die me 100% op het lijf geschreven is.

Eric Biets, Sales Manager


Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan