Mijn verhaal

I was born to serve and I’m really enjoying it!

Wie ben ik? Een zeer gemotiveerde, veelzijdige en enthousiaste persoonlijke coach en trainer met 15 jaar ervaring in het ontwerpen en geven van trainingen en coaching binnen privé en openbare sector, outplacement en loopbaancoaching. Gepassioneerd om met creativiteit en professionalisme mensen te begeleiden om hun potentieel te bereiken. Brede portfolio van klanten met verschillende achtergronden en werkomgevingen: kaderleden en bedienden van de Nationale Bank van België, KBC Bank, Carrefour, Ernst en Young, Vlaams Parlement, Atlas Copco, Europese Unie, VDAB, Stad Antwerpen, Vlaamse Overheid, Will Pharma, Janssens International, Alcopa Group, Sodexo, Werk met zin, Mayerline, Pimkie, Notarissen, Integratiecentrum Antwerpen, etc.

Mijn naam is Iuria (spreek uit als “Joeria”) en het doet mij plezier om met jou “te verbinden”. Van kinds af aan ben ik gefascineerd door de ervaringen en situaties van de mensen ronden mij en door mijn persoonlijke groei. Ik herinner me heel goed dat ik gemakkelijk kon voelen wat de mensen om me heen doormaakten, vaak voordat ze het me vertelden.

Later begreep ik dat dit deze mogelijk was door de onvoorwaardelijke liefde en de positie die ik nam met mededogen. Hierdoor was het voor mij altijd mogelijk om van hart tot hart te communiceren.

Toen ik 23 jaar was, ben ik afgestudeerd als sociologe en sindsdien heb ik mijn werkterrein gekozen met als doel de mens te ondersteunen en te adviseren. Dat heeft mij altijd voldoening en energie gegeven en elke keer werd ik creatiever in coaching. Daarom begon ik mijn eigen coachingstools te creëren op basis van de behoeften van de klant. Gedreven door mijn passie voor menselijke ontwikkeling en het potentieel dat ze hebben, volgde ik verschillende opleidingen met gevarieerde coachingsmethodieken en internationale seminars gegeven door internationale coaches en psychologen.

Ondertussen werk ik al meer dan 15 jaar in het gebied van professionele loopbaanbegeleiding, outplacement en persoonlijke ontwikkeling en heb ik altijd de positieve feedback gekregen om mijn kennis en diensten aan te bieden aan meer doelgroepen en niet alleen aan mensen die binnen een goed ingeburgerd kader van bedrijven en overheid kwamen. Vaak kreeg ik dergelijke reacties: “Als ik met jou had gesproken tijdens mijn laatste studiejaar, of een paar jaar geleden, dan was ik al gelukkig geweest en wist ik wie ik was en wat ik kon doen; je hebt mijn ogen opengemaakt, je hebt terug hoop in mijn leven gebracht; als iedereen bij zo’n coach zou mogen passeren, dat zouden burn outs niet meer bestaan, er zouden veel meer gelukkige en creatieve mensen rondlopen”.

Deze positieve feedback die ik van honderden mensen ontving, zorgde ervoor dat ik nu ook online counseling kan geven zodat ik contact kan maken met iedereen die ergens behoefte aan heeft.

Mijn aanpak

“Jij” staat centraal in mijn begeleiding, jij als geheel, met al jouw bagage, ervaringen, kennis en jouw huidige situatie. Ik kan het zeggen dat ik de “gave” heb om de mooiste aspecten van een mens naar boven te brengen en via mijn enthousiasme je te kunnen motiveren om de kwaliteit van je leven te verhogen. In mijn coachingservaring had ik de kans om zeer mooie trajecten te zien en daarom ben ik ervan overtuigd dat we samen veel kunnen bereiken.

Professionele ervaring

Business & Career Coach, Outplacement consulent en Trainer, Daoust

Lead coach, 50Pluz

Loopbaancoach, Ylia en De Talent Coach

Trajectbegeleider en Jobcoach, Inburgering Antwerpen

Opstarten project “Hoogopgeleiden Anderstaligen” samen met Integratiecentrum de8, Stad Antwerpen, OCMW Antwerpen en Inburgering Antwerpen

Personeelsverantwoordelijke Vlaamse Overheid, Ministerie van Welzijn

Shop Manager, GSM Land Orange

Opleiding:

  • Gecertificeerd CareerCoach, Talentlogiqs en Universiteit Antwerpen, 2016
  • Certo-gecertificeerd Outplacement , Federgon, 2016
  • Gecertificeerd Teacher/Trainer, Ministerie van Onderwijs, 2005
  • Master in sociologie, Universiteit Transsylvanië, 2005

Aanvullende trainingen:


Positieve benadering van de fase als werkzoekende in een aangename en leerrijke omgeving. Dit leidt er toe dat je gemotiveerd en gestimuleerd wordt. Tools worden aangereikt en elke sessie besproken. De groepsdynamiek is een steun voor al de aanwezigen. Dit onder een deskundige leiding.

Patrick Bleukx, verantwoordelijke organisatie en productiviteit