Meet Iuria Eliza

True happiness is… to enjoy the present, without anxious dependence upon the future. (Lucius Annaeus Seneca)

My philosophy is simple: I believe that anyone can find the balance in life and can fulfill their goals because we have inside us all we need to achieve it. You can trust your life!

Mijn passie is het motiveren en begeleiden van mensen in hun loopbaantraject en lifedesign. Ik ben geboeid door hun potentieel en hun zoektoch naar een job.

Iedere mens op deze aarde heeft op een bepaald moment een vertrouwenspersoon nodig om beter te functioneren op zijn werkplaats of om zijn doelen te bereiken. En die vertrouwenspersoon te zijn, is wat mij drijft!

Mijn bagage

In 2004 studeerde ik af als licentiate Sociologie. Ik werkte al 4 jaar in het bedrijfsleven bij HR & Sales afdeling. Rond mijn dertigste groeide het verlangen om mij te verdiepen in de begeleiding van mensen met verschillende achtergronden en culturen. Daarom heb ik gekozen als begeleider te werken bij een integratiecentrum. Door de veelgestelde vragen van de mensen die ik in begeleiding heb genomen, heb ik mijn passie ontwikkelt voor life & jobcoaching.

In 2011 heb ik een life coach opleiding gevolgd om mijn cliënten op een professionele manier te kunnen ondersteunen met de ontplooiing van hun verdere loopbaan en toekomst. Om mijn expertise te uit te breiden heb ik nog in 2014 een postgraduaat Humanresourcesmanagement bij EHSAL Management School gevolgd en Career coach opleiding bij Management School Antwerpen. Tijdens deze studies heb ik de kans gekregen met verschillende coachingmodellen te werken en het resultaat meetbaar te maken. Via groepswerken en samenwerking met mensen uit de HR-branche, heb ik een praktische, maar vooral uitgebreide kennis opgebouwd over HRM in al zijn facetten.

Wat heb ik van mijn werkervaring en via mijn studies geleerd is dat de basis voor het algemeen welzijn ligt in een goede balans tussen lichaam en geest. Iedereen is bijzonder, heeft unieke talenten en is in staat tot het behalen van goede prestaties, zolang je maar doet waar je goed in bent en op de werkplek zit waar je je lekker voelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s